Höstlov!!!!

Idag började höstlovet! Wihoo är så glad för det,vi ska ju åka på en minisemester så det ska bli kul.Äntligen fredag!Idag så fick jag träffa min doktor igen....ZZZZZ. Det gick väl bra men guuud så trist.Lyssnar på Bon Jovis Livin On A Prayer just nu,jättebra låt.Ikväll ska vi äta lövbiff och pommes,I Think.Det är vår fredagstradition,älskar lövbiff ;) och sen se på Idol.Heja Elin!


                        Favoriten!!



Vem är du?

HAR DU NÅNSIN...
Har du någonsin rökt: Nej
Har du någonsin snusat: Nej
Har du nånsin druckit alkohol: Smakat har man väl..
Har du någonsin använt liknande: Nej??

Har du nånsin druckit energidricka: Ja
Har du nånsin fått ett IG: Nej
Har du nånsin fått en jättebra mobil: Nej
Har du nånsin fått en jättebra dator: Nej
Har du nånsin fått en jättebra kamera: Ja
Har du nånsin hatat skolan: Ja of course!
Har du nånsin ställt dig upp och börjat sjunga och dansa: Ja
Har du nånsin tagit ett jättebra kort: Ja
Har du nånsin dansat på en fest: Ja

FAVORIT...
Vilket är ditt favoritgodis: Plopp
Vilken är din favoritdricka: Coca-cola <3
Vilken är din favoritmat: Spicy Hot
Vilken är din favoritfärg: Röd
Vilken är ditt favoritdjur: Delfin

FAMILJEN...
Hur många är ni i familjen:6 hos pappa och 6 hos mamma om man räknar med hunden
Är dina föräldrar gifta: Nej
Hur många syskon har du: 1 helsyskon och 3 halvsyskon
Vem är din bästa familjemedlem: ....
Är du osams med någon i släkten: Nej
Vem umgås du mest med i släkten:Vet inte

VÄNNERNA:

Vem är din bästa vän: ...
Väljer du några bra vänner eller många bekanta: Några BRA vänner
Vad gör du med vännerna: Typ pratar,shoppar,firar födelsedagar
Vem saknar du just nu: ...
Vem träffade du senast: Mickan,Linnea och Velia
KÄRLEK:
Är du kär: Nej
När såg du senast en snygg kille/tjej:Vet inte?
Vad går du efter när det gäller kärlek: Vet inte,
Vad gillar du mest hos en kille/tjej: Personligheten

IDAG:
Varför gör du detta test: Har tråkigt
Vilken dag är det idag: Onsdag
Hur mycket är klockan när du svarar på denna fråga: 13.23
Vad ska du göra imorgon: IDN!
Vem ska du träffa imorgon: Vi får se

Vilken låt lyssnar du på just nu: Everybodys Changing med Martin Stenmarck,jättebra låt faktist


Helt sjukt!

Denna rubrik kan ju betyda mycket och det gör den för min del! Det är helt sjukt att nästa vecka så är det redan höstlov,det är helt sjukt att jag blev magsjuk i måndags med 40 graders feber och idag skulle min klass fått åka till Stockholm och se Cirkus Möller men nu blev det ju inte så..Dessutom ska jag få träffa min doktor på fredag..heelt sjukt...Ja så har inte så mycket mer att säga,sitter och äter Ben&Jerrys,jättegott!Skulle titta på P.S I Love You idag som vi hade spelat in men den var tydligen bara inspelad till hälften..Irriterande...



           Denna glass äter jag just nu!!



Slapp Söndag!

Igår som sagt så åkte jag hem till Mickan kl.16.30 och sen kom Velia också.Vi fixade oss,Mickan plattade mitt hår och så sminkade vi oss.Sen åkte vi hem till Linnea på fest!Vi fick potatiskroketter och fylld lövbiff och sallad och sen till efterrätt så åt vi kladdkaka med daim och grädde.Jättegott!Vi tittade i Bäckbyskolans skolkatalog(När kommer Västerpilens skolkatalog egentligen,nästa år eller??) och sen fick vi träffa Hixon som var jättegullig.Sen gick vi till Linneas rum och tog kort,dansade och snackade skit.Sen fick jag pröva på världens roligaste träningsgrej,en vib-platta! Man stog på den och så höll man i sig och sen när man satte igång den så vibrerade den typ fram och tillbaks och man skakade i hela kroppen!En sådan står på min önskelista nu!
Sen begav vi oss hemåt och då visade jag familjen en jättecool grej på datorn,dom blev sjukt rädda,haha!Sen gick vi och la oss,men när jag stod och tvättade av sminket så hörde jag världens skratt från mamma och då gick jag ner till doms rum och gick in och helt plötsligt så lös Marcus mig i ögonen med en ficklampa,shit vad rädd jag blev!!Jag bara skrek och så hoppade jag rakt i sängen och så låg vi och busade och sen kom Castor och la sig hos oss också.Haha,mysigt och trångt!Idag så blev jag väckt av mamma och Castor och några skator utanför mitt fönster typ.Vi åt frukost och sen åkte vi och kollade på handboll och så åkte vi till Intersport och hälla och max och åt mat,sen åkte vi hem.Just nu lyssnar jag på musik,Alice Cooper!


  (Bild tagen från Google)



Saturday,Party Time!

Godmorgon,idag är det lördag! Just nu är jag ensam hemma för Marcus är och tittar på handboll och Emil och mamma är på hockey men sen i eftermiddag kommer dom typ och då ska vi åka och handla.Sen kl.16.30 ska jag bege mig till Mickan och vi ska fixa oss.Velia kommer också.Sen ska vi bege oss till Linnea och fira henne där.Just nu lyssnar jag på musik och ska snart lägga lite patiens på nätet tror jag...



                        Nu blir det av!!





Fredag ;)

Vet att jag inte bloggat på ett tag,Sorry!!Men jag har vart så jäkla trött,plus att brorsorna har tagit datan före mig.Men iallafall här kommer en liten resumering av tors-fredag:

TORSDAG: Alltså igår,så var det typ en helt vanlig dag,fast på bilden så fick vi gå till en secondhand butik och ta lite tidningar och böcker(jag hittade typ värsta knäppa tidningen,men tog den inte,den passade inte för ett collage) och sen så hade jag gitarr.Fick reda på att Alice Hagenbrandt hoppar av idol!F*NF*NF*N!! Hon som var så bra och istället så kommer hon Minnah tillbaka,gud vad dåligt,hon är ju inge bra ens.

FREDAG: Alltså idag så var det också en helt vanlig fredag typ.Vi hade SO idag och då fick vi rätta John för han sa att Hitler hade bombat Storbrittaniens ubåtar i första världskriget.Sen så fick vi ju fredagsfika idag och då var det vår handledare Fias tur och hon bjöd på glass med maränger och chokladsås.Tog dom delarna som hade så lite chokladsås som möjligt,sen fick vi åka hem.Lyssnar på musik just nu,ska snart hämta hit GymnasieGuiden och kolla upp ett gymnasium på nätet som verkar intressant..På måndag är det ju en vecka kvar sen är det höstlov och efter det så är det 7 veckor kvar till nästa lov.Shit vad fort det går!Imorgon ska jag sova som bara den,vakna typ vid 1 idag sen somnade jag om efter ett tag och sen vaknade jag vid 5 sen somnade jag om och vaknade av klockan,var riktigt seg idag...Sen kl.18 är det fest hos Linnea! Nu ska jag kolla upp det där Gymnasiet på nätet!



Tired,I am tired

Idag var det friluftsdag i skolan och då skulle vi samlas kl 9.30 vid ABB-arena,när alla väl var där så blev vi uppdelade i grupper och sen fick vi gå Rocklundaspåret,sjukt jobbigt..Vi fick 1 mattekluring,1 träd-växt kluring och 1 årstalkluring.Mattekluringen var lätt men årstalskluringen var hemsk,fick nog typ alla fel.Sen typ när vi hade gått halva vägen då tappade vi bort oss och fick ringa och fråga läraren men hon hade inte gått spåret och då fick vi ringa några elever men sen så kom gruppen som gick bakom oss och sa att vi gick rätt,sen gick vi in till ABB-arena och då fick vi typ en liten macka och choklad.Fast jag dricker ju inte choklad så jag fick måltidsdryck.Sen gick vi iallafall och bowla på bowlinghallen.Gick rätt så bra.Just nu är jag hemma och är helt SLUT!!!!




Sjukhuset!Besök nr 2848758??

Jaha,idag var man på sjukhuset igen då och fick ge bort blod som dom ville undersöka.Skulle ta 2 rör men det blev 3 rör för dom tog en sänka iallafall för det tar jag alltid.Imorgon är det friluftsdag..F*N F*N F*N I HATE IT!!!! Särskilt om det blir detta väder imorgon. Vi ska samlas vid ABB-arena kl 9.30 och sen gå *milspåret* eller vad det kallas och sedan kl.13.00 så ska vi spela bowling och sen kl.14.00 slutar vi.Till lunch får vi liten baguette och choklad ;-(..Tycker inte om choklad... Just nu är jag ensam hemma och väntar på att alla ska komma hem.Jag är sjukt trött idag,fast jag är ju jämt trött och sen så har jag ont i ryggen och axlarna och armen för jag landa typ på fel sätt när jag skulle göra en kullerbytta..Smart jag är...




Thank God It`s Friday

Hejhej alla!Hoppas ni haft en bra dag idag i skolan!Jag var ledig idag,HAHA!! Det känns så bra att man vet att brorsan fick gå till skolan idag och jag var ledig och vi går i samma skola!! Vi har besök just nu,Anna och pappas vänner är här!Ett svenskt danspar som ska sova över och ett norskt danspar.Idag så fick vi problem med en ugnslucka så vår matplanering blev ändrad.Från varma mackor till pizza. Denna vecka så hade vi nior en ganska annorlunda vecka som jag sa i söndags.I måndags så hade vi mattedag och på tisdagen och onsdagen så besökte vi olika gymnasium.Wenströmska,Carlforsska,Rudbeck,John Bauer och Real.Dom skolorna som intresserade mig mest var Wenstömska och Rudbeck.Igår så började vi kl.10.00 och hade bowling på schemat och vi spelade i kanske en och en halv timme sen slutade vi.Fatta vad lyx! ;) Imorgon så kommer Annas pappa och hans fru och Annas syster med familj så det blir fullt upp...;)


Föresten så kommenterade Velia inlägget Ovanlig vecka där jag sa att Elna kanske har en barnsjukdom och då sa hon att det kanske är vattenkoppor och här är svaret:

Nej Elna har inte vattenkoppor för hon har redan fått det en gång,det var bara feberprickar och hon är faktisk frisk nu! :)



133 Tonårsfrågor

133 tonårsfrågor.

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Vet inte
Hur många har du varit kär i på riktigt? beror på
 Är du kär just nu? Nej
- Tio frågor om dig själv

Namn? Madeleine Erika
När fyller du år? 10/11
Några piercingar: öronen
Vad har du på dig just nu? Svarta Jeans,Grå Tunika,Röd Hoddtröja
Vilken årstid är bäst? sommar :)
Hur ser den perfekta morgonen ut för dej? lång Sovmorgon,god brunch (breakfast&Lunch),soligt och varmt

Vad tycker du mest om hos dig själv? Vet inte
Vad är du bra på?
 En del grejer
Vem älskar du mest på denna jorden? jag vet inte
Sover du hellre själv än tillsammans med någon?
 Själv!!

- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? Mickan?
Vem är den roligaste av dina vänner alla 
Vem är snyggast av dina vänner? Säger jag inte ;)
Vem är mest partyprisse? Ingen tror jag 
10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? mamma&pappa
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem är farligast i din familj? Alva & Elna ;) (riktiga busungar)
Vem ser roligast ut i din familj? Marcus
 
Vem är coolast? jag
vem sover du oftast med? ingen
Roligaste kvällen med familjen? finns många

- 10 frågor om idag

Vad har du gjort? besökt gymnasium
Vad ska du göra nu? skriva klart

Har du gjort något dåligt idag? Nä
Vad har du ätit idag? Macka,Munk,Pyttipanna,Kokosboll
Har du duschat idag? Nej men igår
Är du trött nu? Ja

Vad händer idag? inge särskilt
Går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag; Ja en liten stund mellan 11-12.15

- ANNAT

Hur mår du just nu? bra men är trött och har ont i ryggen.
Har du piercat dig ? Ja i öronen

Är du hungrig nu? lite
Vad är klockan nu just nu? 16.29
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu?min och min kompis blogg

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? okänd
Vem ringde du senast? Marcus men han svarade inte..
Vem sms:a till dig senast? mamma
Vem sms:a du till senast? mamma

-FAMILilj
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? Igår,hon kom över med grejjer till mig
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Igår kväll,är hos honom denna vecka


- ÖVRIGT
Gillar du punk? nejj!
Har du sminkat dig idag? Mascara


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nej
Vilket är ditt favoritband/artist? Oj har  massa olika beroende på dag och humör och så
Vad gillar du för musik? Rock/Pop

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Ja
Har du fler än 5 tröjor? Ja


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? Ja
Använder du wax? Nej
Använder du ögonskugga? ibland

Använder du kajal? Ja
Använder du hårspray? Ibland
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? Ibland
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym?  ja!
Använder du läppglans/läppstift? Ja
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? nej
Uppsatt hår eller hängande? oftast hängande men jag gillar uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? nej

Har du kysst någon idag? nej
När kysste du någon senast? Har inte gjort det?
Är du romantisk ? Vet inte
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? singel iallafall just nu
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Vem sov du senast bredvid? typ en kompis för över 7/8 år sedan??Ingen anning!!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?  Ingen har gjort det vad jag vet.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? vet inte,beror väl på






Ovanlig vecka

Denna vecka är ju ingen vanlig vecka som jag berättade i söndags för igår hade vi mattedag och matte hela dagen,drygt men det gick bra.Idag så var vi och besökte gymnasium och först besökte vi Wenströmska och ddå fick vi rundvandring och fick kolla på livsmedelprogrammet och Hotell och resturangprogrammet och så fick vi fika.Sen kollade vi på deras aula och träningshall och gympasal och sen fick vi mat.Sen fick vi cykla till Carlforsska och kolla igenom där sen cyklade vi och besökte Rudbeck och sen slutade vi.Imorgon ska vi Besöka John Bauer och Real och då ska vi möttas vid skrapan så jag har nyss letat upp busstider på nätet.Sen måste jag ha med pengar till mat också.

Just nu sitter jag hos farmor och farfar tsm med Elna.Elna har feber och har utslag på kroppen så hon kanske har en barnsjukdom..Stackars liten..Farmor och Elna tittar på Teletubbies och Farfar lagar mat..



Hissa/Dissa

                                                            Hissa!
                                             Kladdkakan i Fredags!
                                               Gårdagen!(den blev lyckad ändå)
                                                  Spanska-provet!
                                                     Stan igår!




                                                         Dissa!
                                               Mattediagnosen!
                                                 Kompisens skada!




                                                  

Sunday Morning!

Godmorgon allihopa! Idag väcktes man av att Marcus,Ludde och Emil började spela airhockey.Då blev det genast arg blick till morsan som lät dom spela.Så nu har jag nyss ätit frukost och snart ska jag fixa mig och kl.14 ska vi iväg på handboll.Tänkte börja skriva önskelista idag också,har en del saker som jag ska önska mig.Sen tänkte jag kanske baka idag och kolla på P.S I Love You kanske men det får vi se.Igår så blev det ju ingen fest så det blev pizza istället.Therese och Mattias med familj kom över.Imorgon är det måndag och då ska vi ha mattedag i skolan för vi har typ en speciell vecka nästa vecka.
Detta står på schemat:
Måndag:Mattedag.
Tisdag:Besöka Wenströmska,Carlforsska och Rudbeck.
Onsdag:Besöka John Bauer och Real.
Torsdag:Sportdag,vi ska bowla.
Fredag:Komp-ledigt.



Stan!Fest?Nej,Hemmakväll!

Idag så åkte jag och mamma ner på stan vid halv 11 och tittade runt i butikerna.Vi gick först igenom igår och gick i alla butiker där,sen på Espresso House så träffade man på Anna,Hennes mamma Madeleine och Alva och Elna! Alva var jätte pratsam och Elna var jättekramig..Dom är så sööta..<3 Sedan så gick vi till Kappahl och Lindex sen till Monki!! <3 Där hittade jag en jättefin kjol och en klänning typ.Men jag köpte det inte..Sen gick vi och åt på Coffee House By George och sen träffade vi på kusinerna!Haha roligt.Sen köpte jag en skjorta på Stadium och mamma köpte en kajal och två läppglans,ett rosa till henne och ett rött till mig på H&M. Tack mamma!<3 Sen gick vi till GinaTricot och jag köpte ett par svarta leggins och sedan köpte jag den där klänningen på Monki och mamma köpte en basker där.Jag fick reda på att min kompis hade skadat sig(Inte jätte allvarligt,bara ögat) och då blev festen inställd och förflyttad.Så nu blir det Pizza hemma istället!




                     




Stan?FEST!

Godmorgon,godmorgon allihopa! Idag är det lördag och då ser nog planeringen ut såhär: Äta frukost (Of course) ,messa Velia och höra om det blir stan idag eller inte och sedan vid 16.30 blire hem till Mickan och fixa sig där innan vi drar iväg till Linnea.Måste slå in hennes prestent också. Viktigt! Igår så kom Velia över och vi tittade på Idol tsm sen åkte hon hem,sen såg jag på resultatet och blev så besviken!Hur fan kunde Sassa åka hem,hon som typ var bäst?! Irriterad! Nu är hela dagen förstörd! Nej det är den inte men iallfall,Elin är ju fortfarande kvar som tur är.


ÄNTLIGEN FREDAG!!

Äntligen fredag,gud vad skönt!! Idag hade jag spanska prov och det var ett sånt här prov som jag skulle översätta från spanska till svenska och ett sådant kan man ju inte plugga på.Fick typ bara några få ord som var bra att veta.Iallafall så var man ju lite nervös innan men sen när jag fick det så var det sjukt lätt.Gick så jäkla bra asså!Skitglad för det!Sista lektionen så hade vi fredagsfika och då hade min klasskompis bakat kladdkaka och eftersom vi bara är fyra pers så fick vi ju 25% var av kladdkakan och den var ju ganska stor.Sen fick vi grädde och måltidsdryck till.Sen slutade vi och då när jag skulle cykla hem så fick jag ju för fan håll pga den maffiga kladdkakan!Hahahaha ;)


Den vi fick var mycket större än denna på bilden!;)








T.R.Ö.T.T

Hejhej,idag är det torsdag,gud vad skönt att det är fredag imorgon!För en stund sen pluggade jag lite spanska,har ju prov imorgon.Jag ska typ översätta från spanska till svenska.Idag såg vi klart på The Green Mile i skolan,sjukt sorglig ju.Kl 19.15 har jag gitarr till 20.00.Är så sjukt trött idag,vill bara sova.Haft mattediagnos idag också så huvudet är helt slut.Idag fick vi reda på vad som händer nästa vecka och så,blir nog kul.Nu ska jag hasa mig till soffan och plugga lite till! Hejdå





Blogginlägg

Hej igen,sitter här vid datan med blött hår,har precis duschat för vi hade idrott idag i skolan,Volleyboll.Det var helt okej faktiskt,vi vann! ;) Men avskyr att det gör så ont att surva(eller hur man säger) bollen,man blir ju helt röd på armen...Har haft No-prov idag,gick ganska bra tror jag och på fredag har jag spanska-prov.Längtar tills i helgen när man får sova och på lördag så är det fest med vännerna!Det blir nog kul tror jag.Juste idag var jag på konfan också men var tvungen att gå en halvtimme tidigare..Imorgon är det torsdag,då ska jag på gitarr och så måste jag plugga till spanskan!

Hörs!






Vem,Var,Vad,Har du?

vem - är i rummet med dig: Ingen just nu
vem - tänker du på nu: ingen
vem - pratade du senast i telefon med: Nån reklamgubbe
vem - var du senast med: Pappa? :)
vem - är din favoritsläkting:Säger jag inte..Haha

var - går du i skolan: Hemlis..
var - är din mobiltelefon: I min väska,I mitt rum,på min säng.
var - är din mamma: Linda
var - sover du: Eeeh..I badkaret! ;) Knäpp fråga
var - handlar du mest: på stan :)
var - fick du tag i tröjan du har på dej: Cubus
var - åkte du senast bil: Idag hem fån stan.
var - i ditt rum är du: im not in my room...?

vad - åt du senast:Kaka
 vad - drack du senast: Coca-Cola <3
vad - är det för färg på dina byxor: Blå
vad - är den närmaste saken som är blå:mina byxor
vad - har du på fötterna: strumpor
vad - är din favorit färg: Röd
vad - för film såg du senast: The Green Mile men har inte sett klart den,ser den i skolan.
vad - hör du just nu: Farfar,Farmor,Stefan och Pappa pratar om Farfars buckla på hans bil..

har du - sovit i en annan säng: men ja
har du - kört över hastighetsgränsen: Nej
har du - målat om ditt rum: Inte jag men mina föräldrar..;)
har du - dansat framför en spegel: Ja
har du - stulit pengar från en kompis: Nej




Blogginlägg

Hejhej!!
                 Sitter hemma hos farmor & Farfar just nu och bloggar därifrån.I fredags så hade jag studiedag och då så väcktes jag kl 10 av att Marcus knackade på dörren och då blev man ju väldigt förvånad..Men han letade efter sitt pass för han skulle hämta ut sitt swedbank kort eller vad det heter.Då fick vi iallafall leta efter det och efter ett tag så hittade vi det.Sen typ så gjorde jag inte så mycket,bakade och kollade på tv mm..Sen gick jag tsm med Farmor och Farfar och hämtade syrrorna.Sedan gjorde vi mat,det blev wok och kollade på postkodmiljonären och sen kom Anna hem(hon och pappa var på afterwork) och farmor och farfar gick hem och så kollade jag och anna på idol..Det var rätt personer som gick vidare,allla är ju bra detta år.sen gick Anna och la sig och jag kollade på Modern Family,Nyheterna,Idol utslagningen,Modern Family och sen Samantha..Sen kom typ pappa hem och var snurrig och åt ostbågar.Sen gick han och la sig och jag fortsatte att kolla på Samantha och sen la jag mig.Idag så vaknade vi och hade en kvart på att fixa oss för pappa ville se Marcus handbollsmatch på råby.Sen cyklade vi dit och kollade på den,dom vann med 32-7 tror jag och sen cyklade vi till stan och mötte upp Stefan och åt mat och handlade mössor och vantar till Alva och Elna.Imorgon ska jag till Eskilstuna med Farmor och Farfar och gå i affärer ;)


RSS 2.0