I Want It That Way

Jag har börjat på min book!!!! :D Eller nja,inte riktigt då,bara skrivit som en tankekarta om hur personerna som är med ska se ut och vad dom gör,döljer mm..Och en del av handlingen så jag kommer ihåg,kommer bara på mer och mer men vet inte riktigt hur den ska börja.Jag tänkte först att det skulle vara som en dagbok men nu tror jag mer på en berättelse.Det blir nog bättre,eftersom det ska handla om så många och även hända saker då huvudpersonen är med.Så det blir en berättels.Nu är det bestämt,dags att skriva in det i kartan.

Haaaj douu!


Ironic

Hejhej igen,två dagar på rad bloggar jag,måste vara rekord haha..Om man inte räknar med det jag skrev i början förstås.

Iallafall så är jag ensam hemma just nu,alla andra är på irsta blixten och kollar handboll.Så just nu så lyssnar jag på musik och stirrar lite på tvn ibland (typ som jag gjort hela veckan).Tänkte även plocka tummen ur röven och börja på den där jäkla boken,något måste väl ändå passa att skriva en bok på.Vet exakt vad den ska handla om och hur slutet ska vara mm.

Måste även skriva ett brev om mig själv till dom i örebro.Dom vill att jag ska berätta om mig själv.Men vad fasen ska jag berätta?

"Jag är en 15-årig tjej som bor varannan vecka för mina föräldrar är skilda.Det jag brukar göra på fritiden är att sitta vid,datan/tv:n/boken,vara med vänner(ytterst sällan tyvär,varför vet jag inte),shoppa,träna på friskis med mamma och titta på handboll(även fast jag inte tycker det är intressant)...

Nej,nu är jag allt lite negativ,men jag vet inte vad jag ska skriva helt ärligt.Finns liksom inte så mycket att berätta.

Idag var det nationella,det gick bra!Så det är jag glad över.

Nej men nu ska jag börja på den där jäkla boken innan jag glömmer allt.

Hejdå


What Do You Got?

Hejhej! Vet att jag inte är så duktig på att uppdatera men jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva. Och jag är försenad med The 20 Days List,jag vet det men jag måste ladda in bilder i datan för att kunna göra och kameran är urladdad och jag är såå lat och har inte orkat laddat den så det har inte blivit av.

Iallafall så har jag kommit in i en såkallad läsperiod!Jag var på stan förra helgen och då gick jag in på Bokia och då var det ett erbjudande med ta 4 betala för 3 och jag hittade två fortsättningar på en bok som är gryym som jag köpte,plus två andra böcker då.Böckerna heter Tillsammmans del 2 och 3 av Denise Rudberg (hade redan 1:an,läs dessa böcker,underbara),Syskonkärlek av Katarina Von Bredow (har inte läst den än) och Linas kvällsbok 1 och 2 (dom sitter ihop,har precis börjat på den och garvar typ hela tiden). Och det jag vill komma till är att jag vill köpa fler böcker,älskar att läsa när man väl har hittat nått riktigt bra.Jag vill ha fortsättningarna på Gossip Girl och sen vill jag ha Kjetil Johnsen 10 böcker om vännerna Benedicte,Nora,Vilde och Trine (varáv en ska dö,det är självaste handlingen att man får läsa om vad tjejkompisarna gjorde typ 20 dagar innan mordet,och man ska komma på vem det är som dör,vem som är mördare osv.Men..Och ett stort MEN!Böckerna kostar 100 spänn styck så jag måste betala typ en hel månadspeng för alla 10 böckerna.Men jag får väl köpa ettan först och sen köpa i perioder och så för jag ska ha alla!Det ska jag!Och jag vet att det finns billigare sätt,det finns ju bibliotek men det är ju så tråååkigt tycker jag!Om jag har hittat en riktigt bra bok så kan jag läsa om och om den igen utan och trötta och då skulle det bli väldigt jobbigt att gå till ett bibliotek hela tiden för att låna 10 böcker när man kan läsa den närsomhelst om man har den hemma.

Jag skulle även vilja börja att skriva en egen bok,jag vet precis vad den ska handla om osv,men vilket program skriver man böcker på.Jag har ju inte wordpad eller vad det heter.Kanske får göra som dom på den gamla goda tiden och skriva med papper och penna.Men det skulle nog inte gå,skulle nog bli förbannad för alla fula märken och skrynkliga vek som jag får när jag suddar..Nångång ska jag iallafall ta tummen ur röven och skriva en bok.När vet jag dock inte...

Det var allt jag hade att säga just nu.


RSS 2.0